Brisket, low & slow, het duurt even voordat die klaar is, maar u zult beloond worden, om uw vingers bij op te eten! Dit mooie grote stuk vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.
Een stuk van ongeveer 2,5 kg zal minimaal 8 uren in beslag nemen. Belangrijk is de constante temperatuur van de BBQ, deze moet rond de 106 graden zijn! Let op dat de temperatuur van de BBQ niet hoger komt dan 110 graden, dit om dichtslaan van de brisket te voorkomen.
Heb je vragen over de brisket?
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.
Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente
Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.
Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.