duitse vlagnl vlag
uitsnijderij vlees

Rundvlees assortiment

Vakmensen snijden het rundvlees in elk gewenst snit.

Kenmerken van ons rundvlees zijn de lekkere smaak, de malsheid en de prachtige rode kleur. De slager die ons vlees afneemt, is zelf verantwoordelijk voor de rijpingsperiode. Een echt lekkere malse entrecĂ´te is minimaal 14 dagen gerijpt.

Alle grote technische delen worden bij ons weer onderverdeeld in kleinere delen zoals kogels, broodje onderrib en snijklare dunne lendes. Het kort vlees zoals gehaktvlees 2, gehaktvlees 1, tartaarvlees, soepvlees en vliessnippers zijn van een zeer hoge kwaliteit en vormen de basis voor een perfecte burger, tartaartje en andere produkten die snel te bereiden zijn.

In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. Het magere vlees kent een lager vetpercentage en is licht verteerbaar, het bevat veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink.